Elodie Details åkpåse recension 2022

Innehåller annonslänkar

Allt du behöver veta om Elodie Details åkpåse

Åkpåsar är verkligen en djungel och det finns hur många som helst att välja mellan. Här är hjälpen du förhoppningsvis behöver.

Som vanligt skriver vi bara recensioner om produkter vi själva använder och vill dela med oss våra åsikter om. Vi har haft vår Elodie Details ett halvår nu och är väldigt nöjda med den. Såklart har den nackdelar också, vilket vi kommer till senare.

I den här recensionen kommer jag försöka berätta så grundligt jag kan om Elodie Details. Förhoppningsvis skall du veta ifall det är en åkpåse för dig eller inte när du läst klart.

Elodie details åkpåse

Varmt och gosigt för din bebis

Varje gång jag använder Elodie Details önskar jag att den fanns i vuxenstorlek också. Den är verkligen hur mjuk och gosig som helst! Det känns som att stoppa ner din bebis i ett fluffigt moln.

Vår dotter trivs jättebra med att sitta i den och jag är övertygad om att det är för att den är så mjuk och skön.

Förutom att vara väldigt mjuk och skön så är Elodie Details också varm. Trots att den är så varm och skön så väger den inte så mycket, vilket jag tycker är ett stort plus. Eftersom den är så pass lätt så går det mycket smidigare att ta på och av den.

Tack vare att den är så varm är det inga problem att använda den när det är riktigt kallt ute. Trots sin värme så fungerar den också bra när det bara är lite kyligt ute. Det beror på att den har några smarta knappar som gör att du kan vika ner överdelen. Väldigt smidigt om du behöver gå inomhus en stund.

Istället för att behöva ta bort hela åkpåsen så fäller du bara ner överdelen. Vips så är din bebis sval och skön. Och skall ni ut igen så är det bara att fälla tillbaka den.

Ytterligare ett stort plus innan vi går vidare är att den är otroligt snygg. I mitt tycke en av de absolut snyggast designade åkpåsarna på marknaden. Extra roligt att den finns i så många färger.

Elodie details åkpåse nedfälld

Många praktiska funktioner

Förutom att vara gosig så är Elodie Details också väldigt användbar. Utformingen känns genomtänkt och det uppskattar jag.

Till exempel så har den en liten ficka som du trär över ryggstödet på sittvagnen. Helt plötsligt så är det omöjligt för åkpåsen att glida runt och hålla på. Sånt uppskattar jag.

Undrar du ifall Elodie Details passar din barnvagn? Det gör den. I princip varenda barnvagn du kan skaffa går det att använda den här åkpåsen med.

Elodie Details har hål du kan öppna upp i ryggdelen som gör att den är kompatibel med i princip alla bälten. För oss har det varit perfekt att trä igenom bältet till sittvagnen och sedan låta den sitta kvar där när det är kallt ute.

Allt du behöver göra när du skall ut och gå är att sätta i din bebis i vagnen, spänna fast bältet och dra upp dragkedjan. Sedan är du redo för allt vädret har att komma med.

Skulle det sedan komma några varmare dagar behöver du inte ens ta bort åkpåsen från barnvagnen. Det går att helt ta bort överdelen på åkpåsen, så du kan utan problem låta botten sitta kvar som en skön dyna för din bebis utan att den blir varm.

Elodie details åkpåse i vagn

Gjord av bra material

Elodie Details är gjort av tyg som står emot vatten och vind väldigt bra. När det blåser och regnar ute känns det skönt att veta att ens bebis ligger skyddad inne i åkpåsen. Elodie impregnerar tyget för att få ett riktigt bra skydd mot väta.

Men vänta nu, finns det massa farliga ämnen i tyget då? Nej, Elodie har tänkt på det också. De använder ett helt ekologiskt medel som är fritt från farliga ämnen.

Jag tycker verkligen att åkpåsen andas kvalitet och känns inte ömtålig alls. Elodie själva säger att den är framtagen för att hålla till minst tre barn. Om jag har möjlighet så köper jag alltid bra grejer som håller.

Det känns skönt att veta att den är byggd för att klara det mesta. När man har småbarn är det svårt att vara superförsiktig med alla saker.

Men om den blir smutsig då? En av mina favoritsaker med Elodie Details – det är bara att slänga in den i tvättmaskinen. Går utmärkt att torktumla också.

Elodie details åkpåse i vagn uppfälld

Nackdelar med Elodie Details åkpåse

Det är inte jättelätt att hitta många nackdelar om den här åkpåsen. Men självklart är ingen perfekt och ett par stycken har jag lyckats skramla ihop.

Den första och största nackdelen för mig är priset. Elodie Details är ingen billig åkpåse. Om du inte har behov av dess funktioner så rekommenderar jag att titta på någon billigare. Speciellt om du inte har tänkt att behöva använda den så länge.

Ytterligare en nackdel blir storleken. Det är en normalstor åkpåse, så den är inte liten på något sätt. Men till stora barn, eller om man vill använda den till samma barn i många år så finns det större åkpåsar som nog skulle passa bättre.

Sammanfattning

För att sammanfatta så tycker jag att Elodie Details är en väldigt bra åkpåse. Den är varm och skön för din bebis att ligga i.

Vidare så har den många användbara funktioner som gör att du kan använda den till väldigt mycket. Jag tycker det är oslagbart att kunna ha den i sittdelen på vagnen och bara dra bort överdelen när man går inomhus.

Du behöver inte vara orolig att den inte passar på din barnvagn. Den passar.

Tyget står emot vind och väta och innehåller inga farliga ämnen för din bebis. Elodie Details är gedigen och du kommer kunna använda den i många år.

Den klarar både tvättmaskin och torktumlare.

Är Elodie Details köpvärd?

Jag tycker verkligen att Elodie Details är köpvärd om du ser dig själv använda dess funktioner. Om du bara behöver en påse som din bebis kan sova i när den ligger i liggdelen på vagnen så är den alldeles för dyr.

Samma sak med hållbarheten. Tänker du använda åkpåsen i ett år och sedan lägga undan den bör du titta på andra alternativ.

Om du däremot tänker använda den länge, kanske till och med till flera barn, och du tycker att funktionerna låter användbara. Då är Elodie Details verkligen ett bra köp.

Att den kostar en del är inte konstigt med tanke på vad du får för pengarna. Jag är mycket nöjd med den och om jag fick välja igen skulle jag gjort samma val.

Det enda svåra är att välja vilken av alla de snygga designerna man skall ta.

Så för att knyta ihop säcken. Behöver du en flexibel åkpåse som håller många år? Köp Elodie Details.

Fler recensioner: Vilket babynest är bäst 2021? Recension Najell Sleepcarrier vs Liewood Gro

Lämna en kommentar